NU HAR HELGEN GÅTT!

Godkväll, för det är ju faktiskt kväll nu. Söndagkväll... Varför går alltid helgerna så fort för? Skulle faktiskt behöva en dag till känner jag. Menmen.
 
Haft en riktigt bra helg. I fredags var vi ju ut och åt för att fira att Calle fyllt år. Så vi hade bokat bord på AGrill och dom hade ett av de godaste kötten jag någonsin ätit. Så dit får vi åka igen. Jag och Petter tog bussen hem vid halv tolv och gjorde sängen nästan direkt. På lördag morgon kom Jenny och Calle hit och vi åt en riktigt maffig frukost med massa olika bröd, juicer, kräm och så vidare. Var en otroligt bra start på dagen. Vid ett tiden hämtade Sandra upp mig och vi tog en tripp in till Västerås. Blev ingen shopping, men däremot tog vi en fika och bara kikade på folk. Sånt som faktiskt är väldigt kul!!
Kom hem vid fyra tiden och tog då tag i städningen och vid sju plingade Emma på dörren. Så filmkväll blev det, men vi pratade nog mer än vad kollade på film och det gillas starkt eftersom vi inte setts någonting sen bröllopet!
 
Idag har jag återigen haft kvalitetstid med min bästaste Sandra och kvällen har bestått bingolottospelande! Så som sagt, en bra helg.
 
Min finaste, underbara man i fredags!!

HEJDÅ LÅNGA HÅRET

Ja, hejdå alltså..
Idag är det torsdag, min korta dag på jobbet!! Riktigt skönt faktiskt och då passade jag på att ta med mamma till erikslund en sväng så klippte jag mig. Så runt 25 cm försvann av mitt hår. Känns både skönt och konstigt. Värst var väl att det blev nästan 10 cm kortare än vad jag sa att jag ville ha, men vet ni vad? Det gör mig absolut ingenting, för jag trivs jättebra i alla fall. Det är fräscht, tunnare och ja! Det är ju bara hår, det växer ut igen. Dock kommer det nog att ta ett tag innan jag faktiskt vänjer mig vid det.
 
Blev även lite shopping så ett par nya skor och ett mobilskal fick följa med mig hem. Det är aldrig fel.
Just nu spenderar jag min kväll med Ernst och tänkte nog faktiskt lägga mig efter det. Imorgon ska jag upp före klockan sex.. Och för mig just nu är det väldigt tidigt eftersom jag går upp vid åtta annars. Imorgon har vi kompetensutvecklingsdag med jobbet så ska faktiskt bli riktigt spännande att se vad det är för något.
 
Där har ni mitt snygga mobilskal som faktiskt matchar mina naglar och sen ser ni nog själva skillnaden på mitt hår!!Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0