GOD JUL ELLER NÅGOT!

Ja.. Julen är ju egentligen slut nu och här har det varit extremt tyst! Men jag har som sagt inte haft någon ork eller lust med bloggen faktiskt.


Hur har er jul varit? Min har varit helt underbar! På fredagen kom Petters familj upp och vi spenderade dagen ens tacos, Bingolotto och massa mys. På julafton så öppnade vi först lite julklappar hemma hos oss innan vi skulle iväg på julfirandet hos syster Mari! Tror vi alla var riktigt nöjda med våra klappar då faktiskt. Hos Mari blev det mat, Kalle anka, fika, julklappsöppning och gemenskap helt enkelt. Sådär som det ska vara på julafton. Kvällen bestod av julklappsleken och tomten är far till alla barnen.

Så ja, min jul har varit helt underbar! Nu är jag ledig fram tills på måndag och jag hade tänkt att bara passa på att njuta av ledigheten! Idag ska jag träffa Sandra och imorgon ska vi ut och äta. Sen har jag inga mer planer faktiskt! 


Petter fick nog den bästa klappen! Vi har hunnit med ett x antal rundor redan!

SÅ FRUKTANSVÄRT OLYCKLIG

Petter är iväg på kryssning tills imorgon, vilket just nu gör mig lite olycklig. Jag är nämligen sjuk.. Och han är ju faktiskt den där som alltid tar hand om mig och ser till att jag mår bättre. Nu gör han inte det, nu får jag liksom ta hand om mig själv. Det är inte kul alls! Uttråkad är jag också, något fruktansvärt. Har hunnit med tre olika filmer nu på förmiddagen och skulle väl egentligen försöka få i mig någon form av mat. Men jag har ingen ork, eller lust till det faktiskt!
 
Har även bestämt mig för att avsluta julkalendern, jag orkar nämligen inte med den just nu. Har så mycket annat att tänka på nu inför julen och allt så ja. Den får avbrytas, liksom bloggen. Jag kommer skriva när jag känner att jag har tid och ork. Är lite slut som människa faktiskt. Men det tar vi en annan gång!
 
Det är onsdag idag, tio dagar kvar till julafton och jag längtar så fruktansvärt mycket till det alltså! Speciellt med tanke på att Petters föräldrar och syster kommer upp hit för att fira med oss. Liksom att få fira julafton med båda våra familjer, ska bli så sjukt roligt!! Sen ja, så jobbar ju jag bara nästa vecka och sen har jag mer än en vecka ledigt! DET ser jag också fram emot väldigt mycket. Men ja, nu ska jag väl försöka få i mig lite mat ändå!

LUCKA 13

Lucka nummer 13: Vems liv skulle du vilja prova leva för en dag?
 
Jag skulle vilja prova att leva Malin Gramers liv för en dag. Alltså, hon verkar ha ett så jäkla roligt jobb och liv. Speciellt när hon jobbar med fråga Olle dokumentären. Bara få åka runt i världen och få reda på saker om sex. Alltså, HUR KUL?! Det måste ju vara så sjukt kul och häftigt att få träffa så mycket olika människor, att få se och vara med om så sjuka grejer.. Ja alltså, det skulle vara så jäkla roligt. Sen får hon ju jobba med massa annat kul också! Visst, man skulle ju aldrig hinna med detta under en dag. Men ändå, skulle vara grymt kul!
 
 Ida Norrman, 24-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag skriver även om hur det har varit för mig att växa upp med mobbning, psykisk ohälsa, övervikt och hur jag kämpar för att komma dit jag vill i livet. Kommer även att skriva om min graviditet, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0