GOD JUL ELLER NÅGOT!

Ja.. Julen är ju egentligen slut nu och här har det varit extremt tyst! Men jag har som sagt inte haft någon ork eller lust med bloggen faktiskt.


Hur har er jul varit? Min har varit helt underbar! På fredagen kom Petters familj upp och vi spenderade dagen ens tacos, Bingolotto och massa mys. På julafton så öppnade vi först lite julklappar hemma hos oss innan vi skulle iväg på julfirandet hos syster Mari! Tror vi alla var riktigt nöjda med våra klappar då faktiskt. Hos Mari blev det mat, Kalle anka, fika, julklappsöppning och gemenskap helt enkelt. Sådär som det ska vara på julafton. Kvällen bestod av julklappsleken och tomten är far till alla barnen.

Så ja, min jul har varit helt underbar! Nu är jag ledig fram tills på måndag och jag hade tänkt att bara passa på att njuta av ledigheten! Idag ska jag träffa Sandra och imorgon ska vi ut och äta. Sen har jag inga mer planer faktiskt! 


Petter fick nog den bästa klappen! Vi har hunnit med ett x antal rundor redan!

SÅ FRUKTANSVÄRT OLYCKLIG

Petter är iväg på kryssning tills imorgon, vilket just nu gör mig lite olycklig. Jag är nämligen sjuk.. Och han är ju faktiskt den där som alltid tar hand om mig och ser till att jag mår bättre. Nu gör han inte det, nu får jag liksom ta hand om mig själv. Det är inte kul alls! Uttråkad är jag också, något fruktansvärt. Har hunnit med tre olika filmer nu på förmiddagen och skulle väl egentligen försöka få i mig någon form av mat. Men jag har ingen ork, eller lust till det faktiskt!
 
Har även bestämt mig för att avsluta julkalendern, jag orkar nämligen inte med den just nu. Har så mycket annat att tänka på nu inför julen och allt så ja. Den får avbrytas, liksom bloggen. Jag kommer skriva när jag känner att jag har tid och ork. Är lite slut som människa faktiskt. Men det tar vi en annan gång!
 
Det är onsdag idag, tio dagar kvar till julafton och jag längtar så fruktansvärt mycket till det alltså! Speciellt med tanke på att Petters föräldrar och syster kommer upp hit för att fira med oss. Liksom att få fira julafton med båda våra familjer, ska bli så sjukt roligt!! Sen ja, så jobbar ju jag bara nästa vecka och sen har jag mer än en vecka ledigt! DET ser jag också fram emot väldigt mycket. Men ja, nu ska jag väl försöka få i mig lite mat ändå!

JULKALENDER

Dagarna går så fruktansvärt fort, det är redan 6:e december och därför tänkte jag lite såhär! Jag kommer, från och med idag att köra en julkalender här på bloggen. Närmare bestämt Kajsons julkalender. Varje dag handlar om en fråga som man ska svara så utförligt som möjligt på. Anledningen till att jag tänkte göra detta är för att det ska finnas någonting att läsa nu när jag är lite halvdålig på att uppdatera här! Kommer ju självklart försöka uppdatera med annat också, men då finns det i alla fall ett nytt inlägg varje dag. Och nej, jag kommer inte köra från och med den första december, utan jag börjar från dagens datum. Så ja, kastar upp ett inlägg om en liten stund.
Och apropå julkalender, jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt av årets julkalender, så jag tänkte faktiskt ta mig an detta i helgen och kolla ikapp alla avsnitt som visats!
 
Den här veckan är inget undantag i att tiden går snabbt. I måndags var jag på fackträff, jag och Petter var och fixade lite mer julklappar, så nu är faktiskt nästan alla klappar klara. Igår började jag att rensa i min garderob tills jag insåg att jag faktiskt inte orkade.. Så jag struntade i det helt enkelt, ska försöka ta tag i det nu innan Greys börjar istället så jag får någon form av ordning där inne.
Imorgon har vi nobelmiddag på jobbet, så vi ska alltså komma dit i finkläder, ordninggjorda och äta tre rätters middag med alla barnen! Ska bli så sjukt kul alltså. Och ja, i helgen blir det att fira syster Jenny som fyllde år för en månad sen, det ska också bli riktigt kul faktiskt. Har ju en del att se fram emot just nu faktiskt!!
 
Mitt i julshopping träffade vi på denna mysfarbror som satt och signerade böcker, var ju självklart tvungen att fråga om jag fick ta en bild!Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0