VÄLKOMNA

Hejhallå!
Tänkte kasta in ett litet snabbt inlägg här och helt enkelt hälsa er som läser välkomna till min nya blogg. Anledningen till att den skaffades är för att jag inte har en aning om man kan byta namn på sin blogg, och eftersom jag numera är gift så har jag även bytt efternamn och då kändes det bara bra att göra en ny blogg.
 
Så ja, för er som inte vet vem jag är så heter jag Ida. Jag är 24 år gammal och bor i lilla Surahammar, en liten ort utanför Västerås. Det ni kommer att få läsa om här är mycket om mitt vardagliga liv men även en del om renovering av vårat hus och självklart om mitt största intresse som är inredning.
 
 Ida Norrman, 24-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag skriver även om hur det har varit för mig att växa upp med mobbning, psykisk ohälsa, övervikt och hur jag kämpar för att komma dit jag vill i livet. Kommer även att skriva om min graviditet, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0