VÄLKOMNA

Hejhallå!
Tänkte kasta in ett litet snabbt inlägg här och helt enkelt hälsa er som läser välkomna till min nya blogg. Anledningen till att den skaffades är för att jag inte har en aning om man kan byta namn på sin blogg, och eftersom jag numera är gift så har jag även bytt efternamn och då kändes det bara bra att göra en ny blogg.
 
Så ja, för er som inte vet vem jag är så heter jag Ida. Jag är 24 år gammal och bor i lilla Surahammar, en liten ort utanför Västerås. Det ni kommer att få läsa om här är mycket om mitt vardagliga liv men även en del om renovering av vårat hus och självklart om mitt största intresse som är inredning.
 
 Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0