GÖTELABORG

Ojsan, har gått en vecka sedan sist.. dåligt av mig! Men det tar vi faktiskt ingenting extra för. Jag har helt enkelt inte orkar blogga faktiskt!

Men nog om det! Just nu ligger jag i sängen hos svärföräldrarna i Göteborg. Vi åkte hit i torsdags och åker hem imorgon. Har varit otroligt skönt att få komma iväg lite, men kan ju inte hjälpa att sakna djuren!! Har bara haft en lugn, skön helg här! Ätit god mat, handlat lite julklappar och bara varit. Det är ju faktiskt sånt som behövs emellanåt!

Tog en fika med min fina man igår under julklappsletandet! Kan ju i alla fall säga att eclairen var on top!!

HELGEN I BILDER

Bjuder på några bilder från denna helg!! I fredags slutade jag ju tidigt, så åkte hem till mamma en sväng under dagen. Hon lyssnade på julmusik och hade börjat pynta lite, så jag var tvungen att åka hem och göra detsamma.. Jag brukar aldrig fuska annars, brukar alltid vänta till första advent, men eftersom jag inte vet vilken tid vi kommer hem från Göteborg så smygstartade jag lite redan nu i helgen. Så ja, jag började lite smått där på eftermiddagen. Sedan hjälpte jag min fina Cindy att flytta och alltså, hennes nya lägenhet är verkligen ursnygg!! Jag blev nästan lite avundsjuk alltså. Hon har fått till det riktigt bra..
 
Igår vaknade jag upp, helt tokförkyld alltså! Har haft hosta i några dagar, men igår var det kört. Så ja, jag var inte särskilt pigg alls igår. Dock blev kvällen riktigt bra, Jenny och Calle kom förbi, vi spelade lite spel och tog någon öl och bara snackade en massa skit. Dom åkte hem strax efter att Petter kom hem och då blev det sängen direkt.
 
Idag är det söndag, jag sov riktigt dåligt inatt alltså. Kan inte andas och hostan är inte den roligaste.. Menmen, man får ju kämpa på! La mig på soffan vid halv nio imorse, kikade på tv och gosade med djuren. Sen knallade jag över till Sandra en stund, vi drack te och satt i hennes soffa och bara hade det allmänt bra. När jag kom hem så plockade jag lite granna, fortsatte med mitt pyntade och pysslade ihop en julgran av boksidor! Kastade sedan i mig lite mat och sen slängde jag ihop en nutellakladdkaka som jag sedan hade på mjölkchoklad med polkagris över. Så den ska avnjutas ikväll framför en julfilm! Kan slänga upp receptet på den senare också. Så ja, helgen har varit riktigt bra! Hoppas eran helg också varit bra!

IGÅR BLEV DET KLART!!

Precis som bilden visar så skrev jag på papper igår på förskolan. Så från och med den första januari är jag tillsvidareanställd!! Känns otroligt bra, jag trivs så fruktansvärt bra där. Sen är det ju självklart så att allt har sina för och nackdelar.. Dock är den enda nackdelen att jag kommer sakna mina gamla kollegor något fruktansvärt mycket! Men jag kommer ju självklart hålla kontakten så det kommer nog att gå bra ändå!

Allt känns så bra, det känns som att det går åt rätt håll med livet just nu och jag kunde inte vara mer nöjd! Kommer även att börja jobba 100% istället för 75% som jag gör nu. Så ja, jag är nöjd och glad!!
Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0