SCHHHH

Men Gud! Här har det verkligen varit dött. Men det har sina anledningar! Haft en riktig toppen vecka sen jag skrev sist faktiskt.

Torsdagen spenderades med lite Mary kay och spabehandling, riktigt grymt! Efter att det var klart stannade Cindy kvar en liten stund och strax efter att hon åkt så dök Mikaela upp. Så ja, på torsdagen gjorde vi inte så mycket direkt.

I fredags jobbade jag ett riktigt kort pass, hade komp att ta ut så var bara där från nio till halv tio.. Sen blev det en sväng till Erikslund för lite shopping och mys. Fick med mig två T-shirtar, två par jeans, ett par mjukisbrallor och hårfärg! Köpte en mörk askblond färg som vi skulle göra en form av balayage med, men det blev liksom inte sån skillnad så funderar på att slänga i den andra burken i resten av håret.. men vi får se!

I lördags tog vi en till liten shoppingrunda, letade lite pokemons och hade spelkväll med Jenny och calle. Och så var vi på söndagen.. den där tråkiga söndagen när Mikaela lämnade oss igen. Alltid lika trist!! Men men, sånt är livet. Vi spenderade kvällen hos Jim och Nathalie där vi blev bjudna på mat.

Nu ligger jag i sängen och kikar på OC på plattan och lyssnar när Petter sover. Så härligt att bara lyssna på dom där djupa andetagen och känna sig sådär trygg i hans närhet! KÄRLEK!!

Ska kika något avsnitt till innan jag också ska försöka sova. Imorgon är det pyjamasparty på jobbet, så ska leta fram en pyjamas till det också!!


NÄR MAN ÄR SÅ TRÖTT

Usch! Var en fruktansvärt lång dag igår så när jag höll på att somna på soffan vid halv tio med tända ljus bestämde jag mig för att det kanske var dags att sova.. Innan jag skulle bränna ner huset menar jag!
Jobbade först från nio till kvart i sex, sen hade vi möte från sex till halv åtta! Så jag var hemma strax efter åtta då! Så blev inte många knop gjorda då kan jag tala om!

Dock är det en ny dag idag! Eftersom Petter bytt skift på jobbet så blir det att ta en storhandling idag så vi kan laga mat, det börjar bli lite tomt på det nu alltså. Sen ska jag städa för det blev aldrig gjort i måndags.. För imorgon kommer min jobbarkompis över, hon håller på med Mary kay så hon ska hålla en liten spakväll för mig, Jenny och Cindy! Ska bli riktigt mysigt!
Och kort efter det så kommer min älskade Mikaela och ska vara hos oss över helgen!!! Jag längtar så mycket efter det. Så har en helt underbar helg att se fram emot faktiskt.


ÅTER TILL VARDAGEN

Hej hallå! Kastar in ett litet snabbt inlägg såhär på min rast. Nu är det måndag och vardagen är återställd. Skönt är det, verkligen. Jobbar två timmar till innan jag ska hem till mannen. Haha, ibland känns det fortfarande konstigt att säga att han är min man!

Vi har faktiskt inga planer för dagen. Dock tänkte jag att vi ska städa lite (för ovanlighetens skull menar jag). Nej, men verkligen storstäda. Rensa och plocka i köket är något vi verkligen skulle behöva göra faktiskt. Så ja, det får nog bli dagens plan!! Sen tänker jag tvinga Petter att ha en filmkväll eftersom vi knappt setts på hela helgen och efter imorgon kommer vi inte ses igen direkt sådär fören på fredag kväll! Så de stunderna vi har tillsammans värnar jag verkligen om!!

Vad har ni för planer denna regniga måndag?
Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0