MATSALSINSPO

 
Vi har ett väldigt stort vardagsrum med en del som är väldigt tom just nu. Jag har alltid varit emot att ha det som matsal men efter en stor eftertanke så är det vad det kommer att bli. Nu vet ju inte alla hur det ser ut i vårat hus, men så är det! Så nu letar jag all inspiration jag kan hitta. Vi har köpt hem en kökssoffa som bara ska kläs om i tyget, så nu är det bord och stolar som ska hittas. Tänker mig den där stilen där man blandar lite nytt med lite gammalt, lite rustikt, lite natur.. Ja ni kanske förstår? Och jag tycker ju det är så kul att pyssla och fixa så förhoppningsvis kan man kanske göra en del själv också.
 
Bilden längst ner till vänster är en riktig stjärna i mina ögon, för det är precis såna stolar jag vill ha och den typen av bord. Dock ett gråbetsat eller riktigt mörkt betsat, det visar sig!

SÅ LITE KAN GÖRA SÅ MYCKET

För mig som älskar inredning så är det ju alltid extremt kul att få göra förändringar, även om det kan vara väldigt små förändringar. Idag blev det en sån förändring, en sån där liten sak men som ändå i MINA ögon gjorde väldigt mycket. Ni kommer självklart att få se en bild på vad det är jag menar!
 
Annars så har den här dagen varit helt underbar, verkligen HELT underbar. Slutade jobbet klockan fyra, åkte till affären för lite handling och sen hem. Plockade undan alla smågrejer som låg framme i väntan på att Cindy skulle dyka upp. När hon kom så tog vi med oss lite fika och kaffe och satte oss ute på altanen, sånt där man får passa på att göra nu innan det blir alldeles för kallt. Timmarna gick väldigt fort och vi hann prata om en hel del, allt och inget verkligen. Såna dagar behövs verkligen. Bara sitta och njuta av fint sällskap. Jag älskar det. För visst är det väl så att man behöver den där tiden med goda vänner?
 
Här är då alltså den där lilla skillnaden jag pratade om. En matta, för mig gör det ett rum mer ombonat och hemtrevligt. Jag hade sån tur att en gammal jobbarkompis sålde denna för endast 150kr så jag slog till direkt. Speciellt med tanke på vad mattor i den storleken kan kosta nya!!

HÖSTRUSK DELUXE

Alltså vilket väder det är idag!! När jag klev upp imorse och gick ut på altanen så trodde jag att hela huset skulle blåsa bort. Och inte nog med vinden som var så verkligen öste regnet ner också. Kändes inte sådär jättelockande att åka till jobbet då. Hade mer än gärna gosat ner mig under en filt med en kopp te, tända ljus och en bra serie! Menmen, på jobbet är jag!

Snart har halva dagen gått och jag har rast just nu. Fyra timmar kvar denna onsdag och sen får jag träffa världens finaste Cindy! Sen tänkte jag slänga upp ett litet wanties-kollage på grejer till det som ska bli våran matplats!
Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0