MIN TYP AV KVÄLL

Vissa stunder är det segt att vara hemma så mycket.. Men vissa stunder är det helt underbart alltså! 

Vi var hem till mamma och blev bjudna på lunch, dom levererade våra badrumsmöbler från Ikea, jag har städat huset (vilket känns skönt att jag orkar igen!!), jag har tvättat lite och tagit mig en varm dusch!

Nu har jag bänkat mig i soffan med min största craving, kall vattenmelon! Och självklart lite vindruvor. Sen kikar jag på unga mammor som jag fastnat för, eller ja.. Jag älskar Julia som är med, därför jag tycker om serien. Så ja, ska spendera resten av kvällen här och eventuellt ringa till Mikaela en sväng också! Skrotungen sparkar som bara den och det är helt underbart alltså. Perfekt avslut på en bra dag!


DET VÄXER..

<- v.18 - v.25 ->
 
Det är så kul att ta bilder såhär ibland för att se vad som faktiskt händer med kroppen. När jag bara står och ser mig i spegeln så tycker jag inte alls att det hänt mycket, men sen får man det såhär svart på vitt. Vill inte ens veta hur stor jag kommer att vara sen!
Idag byter vi vecka, så vecka 26 är välkommen. Tiden minskar, jag växer.. Bebis växer! Det är helt sjukt vad fort tiden har börjat att gå nu mot hur det kändes i början faktiskt.
 
Klockan är endast kvart över tio och jag har ingenting planerat denna dag, förutom att vänta på att leverandes från ikea ska komma..
Att jobba femtio procent har sina för och nackdelar. Minuset är att jag så lätt blir uttråkad av att bara vara hemma. Dock är det ju bra för mig och min kropp för bara dom dagarna som gått nu har jag sovit så mycket bättre eftersom jag inte har lika ont längre.

NYTT TILL SKROTUNGEN

 
Första bilden är kläderna som fick följa med hem från h&m, alltså jag dog lite när jag hittade dom så var tvungen att köpa! Resterande är från Ellos. Hade erbjudande där så passade på, 12 plagg för ungefär 500 kronor, så jag är super nöjd! Nu har vi lite att välja mellan här hemma. Men är nog helt hundra på att Musse Pigg setet kommer vara en favorit för mig!
 Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0