BLIR SÅ FÖRTVIVLAD..

Ingen bra kväll, ingen bra kväll alls!
Dagen har faktiskt varit bra, jag har städat, plockat, möblerat om lite, tvättat, diskat.. Ja alltså det är rent och fint hemma nu. Det är verkligen superskönt och det har även gjort så att dagen har gått väldigt fort!
 
Dock känns inte denna kväll särskilt bra.. Jag har suttit och kollat igenom min gamla blogg och gud vad jag saknar vissa stunder när jag läser där. Dels att jag vägde betydligt mycket mindre, jag saknar mitt långa blonda hår (ja, jag är rätt arg över att jag klippte av det och färgade det mörkt), jag saknar min septum piercing.. Mest av allt saknar jag nog orken, orken till att faktiskt röra på mig, orken att göra saker. Jag vet ju varför jag inte har den orken just nu, jag vet varför jag känner mig så fruktansvärt fet och äcklig!! Men jag borde inte känna så, min kropp bär på ett mirakel och det är jag så glad över. Men samtidigt är det jobbigt, jobbigt att inte kunna ta på sig sina vanliga kläder, ännu jobbigare att det inte finns några fina mammakläder i storlek större.. Jobbigt att inte orka röra sig, att vara konstant trött. Nej fy! Dock vet jag ju att det kommer att vara så värt det, i slutändan när våran son kommer till världen.
 
Blond, långt hår, 10-15 kg lättare, piercing..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar, ett av de bästa jobben man kan ha! Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa om min graviditet och hur livet som mamma kommer att vara, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0