DET VÄXER..

<- v.18 - v.25 ->
 
Det är så kul att ta bilder såhär ibland för att se vad som faktiskt händer med kroppen. När jag bara står och ser mig i spegeln så tycker jag inte alls att det hänt mycket, men sen får man det såhär svart på vitt. Vill inte ens veta hur stor jag kommer att vara sen!
Idag byter vi vecka, så vecka 26 är välkommen. Tiden minskar, jag växer.. Bebis växer! Det är helt sjukt vad fort tiden har börjat att gå nu mot hur det kändes i början faktiskt.
 
Klockan är endast kvart över tio och jag har ingenting planerat denna dag, förutom att vänta på att leverandes från ikea ska komma..
Att jobba femtio procent har sina för och nackdelar. Minuset är att jag så lätt blir uttråkad av att bara vara hemma. Dock är det ju bra för mig och min kropp för bara dom dagarna som gått nu har jag sovit så mycket bättre eftersom jag inte har lika ont längre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar, ett av de bästa jobben man kan ha! Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa om min graviditet och hur livet som mamma kommer att vara, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0