DIY

Det är fredag, det snöar som bara tusan och mitt humör är lika kasst som vädret.. Det är sjukt hur mycket vädret kan påverka humöret. 

Har inga planer för dagen direkt, har pysslat lite grann nu på förmiddagen och tänkte väl ta mig orken att rensa mina garderober faktiskt!

Gjorde en tavla av våra ultraljudsbilder som bara suttit på kylen! Eftersom ramen var så stor så satte jag dit ett par strumpor också och jag måste faktiskt säga att jag är rätt så nöjd ändå. Bättre än att bilderna sitter på kylen i alla fall! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0