HELGEN SOM GÅTT!

 
Även om det inte blev någon påskmat detta år så har jag haft en riktigt bra helg faktiskt!! I fredags så bestämde vi oss för att gå ut och äta, så vi åkte in till Västerås och åt mat på Tropic. Där blir man alltid nöjd, så jag klagar verkligen inte. Kvällen bestod av mys tillsammans med min underbara man och våra underbara djur. Mindre underbart är att Nami har börjat löpa, det är jobbigt men samtidigt lite roande när hon går runt och bara skriker.
 
I lördags åkte vi in till Västerås på förmiddagenför att hämta badkar och toastol som vi beställt från Bauhaus. När vi kom hem tog vi tag i att städa hela huset, rensa min garderob och göra lite fint eftersom Jenny och Calle skulle komma framåt kvällen. Blev spelkväll med yatzy och TP, vilket inte gick sådär jättebra för min del. Menmen, tur i kärlek då kanske? Klockan var nog närmare halv elva när dom åkte hem sen. Så ja, sängen kallade på oss då. Blivit så fruktansvärt kvällstrött alltså.
 
Söndagen spenderades i Köping hos storebror och Nathalie. Blev mat på burger king och sen köpte vi med oss lite fika hem till dom. Vi hittade även lite bebiskläder som vi bara var tvugna att köpa med oss hem. Speciellt med tanke på priset, 99:-. Är supernöjd!
Kvällen spenderades med att klippa Petter och kolla på film. Nu är långledigheten slut, tyvärr! Eller ja, jag har ju varit sjuk hela veckan också, förkylningen har inte släppt än men mår i alla fall betydligt bättre så imorgon kallar jobbet igen! Och ja just det, har även varit på ett besök hos frisören! Dags att bli blond igen, vilket frisören lyckades väldigt bra med i och med att hon endast gjorde slingor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0