KONSERT, MYSHELG, KALAS

Ja, så kan man väl sammanfatta mina senaste dagar. Kan dock lägga till väldigt lite sömn.. Har så äckligt jobbiga drömmar just nu och så fruktansvärt ont så jag vaknar varje gång jag ska vända på mig.. Menmen!


I onsdags kom min Mikaela! Vi hade myskväll med god mat och tv. På torsdag morgon körde Petter in oss till Västerås så vi kunde åka vidare till Stockholm. Där blev det lite shopping, mat och ett grymt fint hotellrum!! Vi hade bokat bord på jensens och direkt efter maten begav vi oss mot Globen och Ed Sheeran! Alltså, det var det grymmaste jag någonsin sett. Han var så bra!! Finns liksom inget annat att säga om den saken.

I fredags begav vi oss hemåt och helgen har väl bara flytit på. Vi har varit till Västerås, grillat, tittat film, pratat, skrattat.. you name it! Tyvärr åkte ju Mikaela hem i söndags, så tråkigt. Men sånt är livet också. Vi begav oss i alla fall iväg på kalas då och sen åkte vi till Lustigkulla för lite mat med bror och familj.

Idag är det tisdag, jobbveckan är igång igen och det är bara att kämpa sig igenom smärtorna! Ska i alla fall till sjukgymnast imorgon så får vi se vad dom säger.. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar, ett av de bästa jobben man kan ha! Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa om min graviditet och hur livet som mamma kommer att vara, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0