NYTT TILL SKROTUNGEN

 
Första bilden är kläderna som fick följa med hem från h&m, alltså jag dog lite när jag hittade dom så var tvungen att köpa! Resterande är från Ellos. Hade erbjudande där så passade på, 12 plagg för ungefär 500 kronor, så jag är super nöjd! Nu har vi lite att välja mellan här hemma. Men är nog helt hundra på att Musse Pigg setet kommer vara en favorit för mig!
 


Kommentarer
Postat av: NORRSKEN EMMA

så fina klädes plagg :D

ha en bra lördag
kram

Svar: Tack!! Ja jag är supernöjd 😊
ida Norrman

2017-04-22 @ 12:52:38
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar, ett av de bästa jobben man kan ha! Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa om min graviditet och hur livet som mamma kommer att vara, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0