SEXTIO PROCENT

Det går framåt och imorgon går vi in i vecka 25! Idag har 60 procent gått och det börjar kännas.. Har konstant ont, magen spänner och jag gör inte mycket annat än att kissa. Bebis är ungefär trettio centimeter lång och väger runt 700 gram, vilket faktiskt inte alls är särskilt mycket. Men fasiken så tung man känner sig i alla fall! Kan inte ens föreställa mig hur tung man kommer känna sig när han är fullstor.. Men Gud så vi längtar efter vår lille prins! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0