UNDERBARA DAG

Vilket väder vi har idag! Solen skiner, tyvärr inte hela tiden. Men det är ändå väldigt behagligt ute idag. Sen att våran altan är till stor del inglasad gör ju att värmen håller dig bra. Så idag har jag startat dagen med att kolla på massa film, sen tröttnade jag och skulle gå ut för att rensa rabatterna.. Insåg snabbt att jag inte riktigt fixade det med min rygg så släppte den tanken och gjorde iordning på altanen istället. 


Imorgon ska vi sälja våra gamla möbler eftersom vi fick ta över svärföräldrarnas när dom flyttade. Så ja, det ska bli kul att få iordning här ute igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0