ATT LITE KAN GÖRA SÅ MYCKET

Dränet sitter kvar, tyvärr! Men hellre att det får sitta en dag mer än att dom skulle behöva sätta dit ett nytt senare. Dock tror läkaren att dom kan ta bort det imorgon, för det har inte alls kommit mycket vätska än så länge detta dygn. Nu håller vi tummarna på att det inte ska komma mer heller.


Så ja, dränet blev inte draget men däremot fick vi ta med oss lilleman och gå ut!! Alltså ni kan nog inte ens förstå hur skönt det var att jag och Petter kunde gå ut tillsammans. Ännu bättre att Ludwig faktiskt fick komma ut i friska luften för första gången. På hans tre veckors dag dessutom!
Vi passade på att gå till Ronald mcdonald för att ta oss en dusch. 

Sen passade vi såklart att mysa lite i sängen också vilket var tiptop för Ludwig. Han babblade på och flinade massor. Tyvärr blev det bara en kort sväng, men allt är ju liksom bättre än inget! 

Det där leendet alltså! Varje gång han ler blir jag alldeles lycklig i själen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0