DET GÅR I ALLA FALL FRAMÅT

Idag blir lilleman två veckor, två veckor har redan gått! Två veckor med så mycket tankar, funderingar, tårar, skratt och lycka!! 


Senaste dagarna har det faktiskt varit mest lycka. Ludwig har fått komma ner till avdelning 323 igen, det betyder att det faktiskt går framåt. Han har blivit av med en hel del slangar och sladdar och vi kan utan problem lyfta honom själva nu. Han är vaken väldigt mycket och är verkligen världens snällaste lilla kille. Efter allt han gått igenom så är det så sjukt att han ändå är så glad. Han gråter väldigt sällan, nästan bara när han har ont i magen!

Igår kom även min älskade mamma hit, som jag saknat henne och har behövt henne. Ludwig ligger mer än gärna i hennes famn och myser! Det är så jävla underbart att se, min älskade bästa mamma med min älskade bästa son!
Min älskade bästa man ska vi inte ens prata om, han är så stark, så fin och han gör verkligen allt för att jag ska må bra. Skulle inte vilja vara här med någon annan!!

Nu har ni i alla fall fått en liten uppdatering om livet. Mer kommer. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0