ETT STEG FRAMÅT, TVÅ STEG BAKÅT!

Ja, så fint uttryckte sig ena sköterskan uppe på BIVA! Självklart menade hon två steg framåt, ett steg bakåt!Så har det varit sen igår. Ludwig var jätteledsen mitt på dagen igår, vissa kanske tycker att det är normalt att ett barn är väldigt ledsen. Och det är ju självklart, men igår var det något som var väldigt fel! Han har aldrig varit så ledsen tidigare. Vi trodde först det var magen, han fick en tarmsond men sköterskan tyckte inte att det hände något. Hon lyfter upp honom och guppar runt lite och man ser genast hur han blir lättad. Skönt tänker vi och sköterskan lägger ner honom i sängen! Då märker hon att dränet som satt i hans lunga har släppt!! 

Ja, ni förstår nog kanske själva den smärtan? Att ha ett rör i lungan som börjar dra och dra tills det lossnar.. Men dom gjorde röntgen och kollade honom noga och det behövdes inte sättas något nytt! Skönt tänkte vi och skönt tyckte nog Ludwig att det var.

Dock fick vi ett bakslag idag, hans syresättning har inte varit på top! Detta pågrund av att han samlat på sig lite ny vätska i lungan! Blir ny röntgen imorgon för att se om det behövs ett nytt drän eller om det bara räcker med medicin, vi hoppas på det sistnämnda.
Annars har faktiskt denna dag varit bra, förutom att mamma åkte hem då! Men Ludwig har varit på toppenhumör, han har varit vaken mycket, kikat runt, vi har fått se honom le lite och han har bara varit sådär jättemysig! Vi fick även låna en vagn och traska runt lite i korridoren, kanske inte låter så mycket för världen, men det behövdes verkligen för vår del. Lilleman var supernöjd och somnade så gott så.

Nu hoppas vi bara på att allt ser bra ut imorgon och att vi får komma ett steg närmare hemåt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0