ETT STEG FRAMÅT, TVÅ STEG BAKÅT!

Ja, så fint uttryckte sig ena sköterskan uppe på BIVA! Självklart menade hon två steg framåt, ett steg bakåt!Så har det varit sen igår. Ludwig var jätteledsen mitt på dagen igår, vissa kanske tycker att det är normalt att ett barn är väldigt ledsen. Och det är ju självklart, men igår var det något som var väldigt fel! Han har aldrig varit så ledsen tidigare. Vi trodde först det var magen, han fick en tarmsond men sköterskan tyckte inte att det hände något. Hon lyfter upp honom och guppar runt lite och man ser genast hur han blir lättad. Skönt tänker vi och sköterskan lägger ner honom i sängen! Då märker hon att dränet som satt i hans lunga har släppt!! 

Ja, ni förstår nog kanske själva den smärtan? Att ha ett rör i lungan som börjar dra och dra tills det lossnar.. Men dom gjorde röntgen och kollade honom noga och det behövdes inte sättas något nytt! Skönt tänkte vi och skönt tyckte nog Ludwig att det var.

Dock fick vi ett bakslag idag, hans syresättning har inte varit på top! Detta pågrund av att han samlat på sig lite ny vätska i lungan! Blir ny röntgen imorgon för att se om det behövs ett nytt drän eller om det bara räcker med medicin, vi hoppas på det sistnämnda.
Annars har faktiskt denna dag varit bra, förutom att mamma åkte hem då! Men Ludwig har varit på toppenhumör, han har varit vaken mycket, kikat runt, vi har fått se honom le lite och han har bara varit sådär jättemysig! Vi fick även låna en vagn och traska runt lite i korridoren, kanske inte låter så mycket för världen, men det behövdes verkligen för vår del. Lilleman var supernöjd och somnade så gott så.

Nu hoppas vi bara på att allt ser bra ut imorgon och att vi får komma ett steg närmare hemåt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0