JAG RÄCKER INTE TILL..

Hur fan ska man räcka till när den enda känslan man har är att man inte gör det?! När allt man känner är att man är så värdelös?!

Jag känner bara att jag inte fixar allt som händer, jag orkar inte allt som händer.. Hur kan man vara så egoistisk och känna så när vår lilla son orkar allt, när han är så stark och kämpar sig igenom alla motgångar som han stöter på?! Hur ska han orka fortsätta kämpa om hans mamma inte gör det?

Denna konstanta känslan av att vara så misslyckad som mamma är så jävla hemsk, jag vill inte känna såhär. Jag är ju så glad över att han äntligen är här, men jag vill bara vara familj nu, jag vill bara få komma hem med vår son och veta att allt är bra.. jag orkar inte må såhär nå mer nu!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0