NU ÄR DET PÅRIKTIGT!!

Usch, nu är allt verkligt och jag är så jävla livrädd! Idag har vi pratat med läkare, kirurger och narkosläkare! Dom har gått igenom hur morgondagen ser ut och som en blixt från himlen så blev allt sådär verkligt. 

Jag är så rädd, jag är så nervös, allt känns så jobbigt.. Men dom är specialister, dom jobbar med detta dag ut och dag in. Man får försöka tänka så. Hur tufft det än är.

Tårarna har runnit till och från hela dagen! Jag hoppas så innerligt att allt får gå bra..

Att du är så fin, så snäll och bara sådär ovetandes om vad som ska hända! Du är helt perfekt! Så himla nöjd med tillvaron även fast alla bara bökar runt med dig hela tiden. Du är så stark lilleman, så jävla stark!! Vi ska ta oss igenom allt detta tillsammans, jag går inte med på någonting annat!!Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för fel på eran fina grabb?:/

2017-08-08 @ 17:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0