JAG BLIR KÄR!

Bebiskläder är det mest underbara som finns! Speciellt strumpor, alltså hur söta är dom inte när dom är sådär små?! Är i alla fall supernöjd med allt och jag råkar veta att Petter kommer bli lycklig över "i Love.." pyjamasarna eftersom han kollade på dom redan igår!


DET BLIR EN...

POJKE!!!!

Ja, det är precis så det blir!! Igår var vi på rutinultraljudet där vi dels blev tillbakadragna några dagar, men där vi även fick veta att i augusti blir vi föräldrar till en perfekt liten pojke! Känns jättebra och allting känns tio gånger mer spännande nu! 

Så efter ultraljudet åkte vi för att inhandla de första kläderna, sådär mysigt och kul!

Idag har jag spenderat dagen tillsammans med mamma och syster Jenny! Fick med mig lite nya kläder, en parfym och lite mer saker till ärtan. Kanske slänger upp en bild på shoppingen senare, för nu ska jag spendera lite mer tid med världens bästa mamma!


TILLBAKA TILL LIVET

Ja, det är väl ändå sanningen. Var hemma från jobbet hela förra veckan! Förstår inte hur man kan ha så fruktansvärt dåligt immunförsvar? 

Veckan har varit riktigt jobbig, har knappt kunnat sova pga nästäppa, hosta och till råga på det, sån värk i kroppen! Så ja, var en tuff vecka. Nu börjar det dock ordna upp sig igen. Mår betydligt bättre, även om det inte är helt bra än! Men man ska vara glad för det lilla har jag hört.

Det är måndag, februari är snart slut.. Det går fruktansvärt fort alltså! På torsdag ska vi få se ärtan igen, förhoppningsvis får vi även veta om det blir en liten han eller hon!! Så jag är supertaggad på det verkligen. Ska bli jättekul att få se våran lilla kärlek igen. Så jag jobbar faktiskt en kort vecka denna vecka, bestämde mig för att ta semester både torsdag och fredag! Bara för att egentligen! Så torsdagen kommer spenderas med min underbara man och fredagen kommer spenderas med en shoppingtur med systeryster! Nu har man något att se fram emot!
Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0