NÄR MAN INTE KAN SLÄPPA DET..

Jag hade en dröm, någon gång förra veckan.. en sån där dröm som jag har så jäkla svårt att släppa, alltså den har verkligen etsat sig fast i mitt huvud och ja, det får mig att må dåligt fortfarande. Det är så sjukt att en dröm kan få en att känna såhär.


Jag drömde i alla fall att Petter lämnade mig, han tyckte helt enkelt att jag blivit för jobbig att leva med. Han var inte kär i mig längre.. dom orden, jag vakande av att jag grät påriktigt och just den dagen så mådde jag så psykiskt dåligt. Det var så verkligt, det kändes så påriktigt och ja.. den drömmen sitter så hårt kvar i mitt huvud! Jag har haft såna drömmar tidigare, men inte på det här sättet! 

Nu vet jag att detta inte är verkligheten och Petter har förklarat om och om igen att jag inte ska oroa mig, men ja.. det är liksom så svårt att bara släppa denna gång! Det var för verkligt helt enkelt!


NERVE

 
Har ni inte sett den, SE DEN! Tycker verkligen att den var väldigt händelserik och spännande. Jag kan ju inte säga att jag hade tråkigt under tiden jag såg den.
 
Det är lördag, jag har inte haft en sådär riktigt produktiv dag faktiskt. Vaknade, åt frukost, gick med hunden och sånt där.. Sen somnade jag igen under dagen och sov i typ två timmar. Sånt behövs ibland faktiskt! Sen tog jag tag i städningen, bäddade rent i sängen eftersom någon av våra underbara katter bestämde sig för att spy där inatt! Alltid lika trevligt. Sen knallade jag över till Sandra en stund för lite bestie-time helt enkelt! Så ja, en helt okej mysig lördag ändå!

ATT GÖRA DOM BÄTTRE VALEN!

Ja, det är väl verkligen en sak som jag måste försöka tänka på nu! Dels för min del, men även för Ärtans del. Som jag skrev i mitt förra inlägg så är jag helt slut av att hela tiden tänka på detta, att hela tiden ta mitt blodsocker och så vidare.. Samtidigt som det är fullständigt nödvändigt och nyttigt för mig. Och jag blir ju lika glad varje gång jag ser att mitt socker ligger på en bra nivå, vilket även får mig att orka fortsätta med att ha den här kollen. Sen tycker jag det är viktigt att inte sluta leva också, jag kommer att äta godis om jag är sugen på det! Dock kommer jag tänka på mängden, på hur ofta detta händer och så vidare.
 
Det är fredag kväll, är överlycklig över att få vara lite ledig efter en lång och faktiskt jäkligt jobbig vecka! Har spenderat hela kvällen framför tvn och greys anatomy. Först fick det bli lite hemmagjord kycklingpizza och till efterrätt en skål med jordgubbar! Alltså jag blev så lycklig när vi var och handlade igår och vi hittade jättefina jordgubbar som framförallt var så jäkla goda. Har varit så sugen på jordgubbar i flera veckor. Nu skulle jag typ behöva hitta vattenmelon så tror jag att jag håller mig nöjd ett tag sen!
 
 Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0