BOMULL

Ett år har gått, ett år sedan vi stod där i kyrkan och sa ja till att dela resten av våra liv tillsammans! Jag kunde inte vara lyckligare än vad jag är tillsammans med dig. Du är verkligen mitt liv, min bästa vän och den jag älskar mest av allt i världen! 


Tror dock inte att vi förväntat oss att fira vår första bröllopsdag på detta sätt, men den har ändå varit vår! Vi fick i alla fall komma iväg och äta på restaurang, riktigt gott var det! Dock har dagen varit tuff idag, haft mycket värkar idag så nu håller vi tummar och tår på att det kanske börjar hända någonting!! Vi längtar så efter vår lilla skrutt och jag ser så mycket fram emot att få träffa honom!

Nu är vi på hotellet igen, jag är rätt slut efter denna dag och imorgon står det ett tidigt besök på sjukhuset så jag kommer nog kasta in handduken snart! Hoppas ni haft en toppen helg!


EN PLANLÖS DAG

Fredagkvällen har smugit sig på, vi kikar på någon b-film på tv och ska ära lite vitlöksbröd. Positivt med att vi har kök på hotellrummet!


Blev inga direkta planer idag faktiskt. Vi åkte till Petters föräldrar där vi käkade grillat, spelade Uno och bara umgicks. Bestämde även att vi ska ta en sväng till Ullared imorgon efter besöket på sjukhuset. Ska bli skönt att komma iväg lite igen. Imorgon tänkte jag skämma bort mig själv lite och leta lite kläder eftersom jag inte fick med mig nästan några kläder alls hit! Förhoppningsvis får vi ju fortsätta med vårat varannan dag upplägg på sjukhuset så vi har lite fritid att göra annat på.


Detta är nog den sista gravidbilden jag kommer att bjuda er på, dagen innan vi åkte ner hit! 


ALLT ÄR INTE PEST OCH PINA

Godmorgon! Idag är det fredag, vi är lediga från alla måsten och har inte bestämt oss för vad vi ska hitta på än. Jag föreslog Ullared men Petter var väl inte skitsugen på det, kan inte förstå varför... Måste ju vara jättekul att gå där med sin höggravida fru!


Nejdå! Men vi ska väl försöka planera upp vår dag helt enkelt. 
Igår var vi på TUL, bebis växer inte som han gjort tidigare, men ligger inom sin kurva vilket ändå är bra. Det kändes skönt, nu hoppas vi bara på att lilleman behagar att dyka upp snart!
 
Igår hade han bestämt sig för att ligga på vänster sida av magen, vilket han inte gjort någon gång! Magen fick en sån sjukt rolig form (dock fick jag inte med det på bild..)! Men det är såna tillfällen man blir sådär glad och bara älskar att vara gravid!

Alltså newbie!! Dessa två skönheter ska få flytta in i lilla L's garderob till hösten! Är det förresten bara jag som längtar till hösten?! Vill slippa värme, vill få dom där 10-12 graderna, dom där stora stickade tröjorna och dom där underbara promenaderna i den bitande höstkylan! Åh vad jag längtar!!


Hoppas ni får en underbar start på denna helg!
Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0