ATT TA HAND OM SIG SJÄLV

Oj vilken skön dag jag har haft idag! När jag ändå var i bagartaget så passade jag på att slänga ihop en plåt med mockarutor. Så nu har vi att mumsa på här hemma.


Efter bakningen så passade jag på att ta hand om mig själv lite, sånt där som man behöver göra ibland. Tog en varm dusch, rakade benen, färgade brynen och fransarna och satt med ansiktsmask! Nu känner jag mig sådär fräsch och mitt ansikte känns som en bebisrumpa!! 

Nu sitter jag i soffan och bara är, ska faktiskt inte göra någonting mer alls idag. Ta det lugnt och ladda upp för morgondagens besök i uppsala! Det sista innan lillen kikar ut. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0