BAKAT LITE

Det är onsdag, vi går in i vecka 36 idag och allting närmar sig med stormsteg. Har vi otur så är det kanske närmare än vad vi tror. Var nämligen till specialistmödravården idag, som vanligt typ! Har flera tecken på havandeskapsförgiftning.. Så nu blir det ännu fler kontroller!


Har passat på att sova en stund på dagen, städat huset, börjat packa ner lite grejen som ska med när vi åker ner till Göteborg sen och så har jag bakat! Denna gång blev det "sockerbullemuffins", kastar upp slutresultat och recept i ett senare inlägg sen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0