DET BLEV LITE AKUT..

Den 26 juli skulle vi infinna oss i Göteborg.. I onsdags, den tolfte juli blev vi akut skickade!

Vi vaknade på morgonen, åt frukost och hade det bra, åkte in till Västerås för ett ctg och flöde i navelsträngen som vi gör en gång i veckan, ingenting konstigt!
En ny läkare, ett nytt ansikte, ett ansikte som förändrade hela vår dag! Han kollar flödet i navelsträngen och säger snabbt att det inte ser bra ut och att han måste ringa till Göteborg. Under tiden får vi göra ett ctg. Han kommer in, berättar för oss att vi ska hoppa in i bilen och åka ner till Göteborg direkt, han tyckte vår bebis borde ha kommit redan då!

Men panik åker vi hem, jag gråter under tiden vi försöker packa.. Världens bästa vän och hennes karl kommer över och grillar korv så vi ska hinna få i oss något att äta innan vi åker. Vi packar färdigt, äter mat, packar bilen och åker snabbt till mamma för att lämna hunden och säga hejdå. Återigen bryter jag ihop..
Timmarna går så sakta i bilen påväg ner till Göteborg men vid halv åtta på kvällen är vi där!

Väl i Göteborg blir vi inskrivna på sjukhuset, vi kollar ctg, tar blodtryck, blodprover osv! Allt har sett okej ut sen vi kom ner, dock kollar vi ctg två gånger om dagen, dom har tagit blodtrycket fyra gånger och kollat flödet en gång om dagen. Nu är vi inte längre inskriva utan får bo på hotell vilket är väldigt skönt! 

Har varit några väldigt omtumlande dagar, psyket har tagit fruktansvärt med stryk och allt känns jobbigt. Dock är vi glada över att få all hjälp vi behöver. 

Det enda vi egentligen vet är att dom gärna vill att lilla L ska vara kvar i magen så länge som möjligt, dock ska vi inte behöva gå över tiden! Men vi ska kämpa för att få en igångsättning lite tidigare så vi kan få chansen att må lite bra! 

Kommer att uppdatera här när jag känner att orken för det finns!Kommentarer
Postat av: Lina

Skickar en stor kram ❤

2017-07-16 @ 22:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0