EN ENORM RÄDSLA

Dagens besök avklarat, ingenting nytt! Förutom en nu blodtrycksmedicin för att få ner det då.. Så äckligt trött på sjukhus just nu och hotell! Efter denna resa så vill jag varken se ett sjukhus eller hotell på riktigt länge igen..


Det värsta av allt med hela den här graviditeten är att jag faktiskt inte vet om jag kommer vilja ha fler barn sen.. Det är en äckligt hemsk tanke, speciellt eftersom jag alltid velat ha två barn! Jag vill ha barn som har syskon, men jag vet inte längre.. Är rädd för att behöva gå igenom ett sånt här helvete en gång till, en sån där rädsla som kryper under skinnet varenda dag.. Vi får se, nu får vi ju bara ta en dag i taget och vänta! Förhoppningsvis inte längre än till den åttonde augusti, men som det har låtit så ska vi ju inte behöva gå över tiden i alla fall!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0