EN PLANLÖS DAG

Fredagkvällen har smugit sig på, vi kikar på någon b-film på tv och ska ära lite vitlöksbröd. Positivt med att vi har kök på hotellrummet!


Blev inga direkta planer idag faktiskt. Vi åkte till Petters föräldrar där vi käkade grillat, spelade Uno och bara umgicks. Bestämde även att vi ska ta en sväng till Ullared imorgon efter besöket på sjukhuset. Ska bli skönt att komma iväg lite igen. Imorgon tänkte jag skämma bort mig själv lite och leta lite kläder eftersom jag inte fick med mig nästan några kläder alls hit! Förhoppningsvis får vi ju fortsätta med vårat varannan dag upplägg på sjukhuset så vi har lite fritid att göra annat på.


Detta är nog den sista gravidbilden jag kommer att bjuda er på, dagen innan vi åkte ner hit! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0