FYFAN FÖR HAVANDESKAPSFÖRGIFTNING

Idag är den dagen som varit absolut värst.. Huvudvärken är det värsta jag varit med om i mitt liv, tårarna har runnit hela dagen och besöket på sjukhuset var mindre kul!

Dock är detta den enda läkaren som faktiskt tagit mitt mående seriöst och började diskutera igångsättning. Så om jag inte börjar må bättre och mitt blodtryck inte sjunker så blir det eventuellt igångsättning.

Min fina, underbara man är hos sina föräldrar för att tvätta. Jag skulle åka med, men det skulle aldrig gått. Istället har jag sovit till och från sedan halv två ungefär.. Är helt död, hoppas allt bara kan släppa snart!Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej hoppas allt är bra med er.. Saknar er här /Johanna kram till er

2017-07-22 @ 22:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0