HAN ÄR REDAN BORTSKÄMD!

I förrgår var jag och Petter iväg en sväng med hans föräldrar! Vi åkte först till en liten baby butik där dom hade lite allt och inget för bebisar, sen hoppade vi även in på polarn och pyret en sväng! Lillfisen blev bortskämd av svärföräldrarna och lite av oss också!

Vi fick en overall till vintern, passade på nu när det var rea på den från polarn och pyret! Stod mellan denna och en annan, men Petter gillade denna bäst så den fick det bli!

En body och ett par jeans, även dessa från polarn och pyret fick följa med oss hem! Älskar mönster med de små robotarna på bodyn!

Dessa kommer från "Din baby", den lilla butiken vi besökte. Pyjamasen med elefanter på är från något märkte som heter Pippi och dressen med lejonen är från minirodini, blev överdrivet förälskad i den!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0