HAN ÄR REDAN BORTSKÄMD!

I förrgår var jag och Petter iväg en sväng med hans föräldrar! Vi åkte först till en liten baby butik där dom hade lite allt och inget för bebisar, sen hoppade vi även in på polarn och pyret en sväng! Lillfisen blev bortskämd av svärföräldrarna och lite av oss också!

Vi fick en overall till vintern, passade på nu när det var rea på den från polarn och pyret! Stod mellan denna och en annan, men Petter gillade denna bäst så den fick det bli!

En body och ett par jeans, även dessa från polarn och pyret fick följa med oss hem! Älskar mönster med de små robotarna på bodyn!

Dessa kommer från "Din baby", den lilla butiken vi besökte. Pyjamasen med elefanter på är från något märkte som heter Pippi och dressen med lejonen är från minirodini, blev överdrivet förälskad i den!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0