JAG BEHÖVDE DET

Älskar att kunna lägga mig i ett sådär riktigt varmt bad och bara blunda! Idag behövde jag det. Har inte varit en rolig dag, har varit väldigt gråtmild hela dagen. Bröt ihop innan Petter åkte till jobbet och då bestämde jag mig för att lägga mig i badet och lyssna på en ljudbok. Bara få stänga ute allt annat! Det var så fruktansvärt skönt alltså.


Kvällen har fortsatt vara jobbig. Verkligheten kommer liksom ikapp då och då, när det händer så bryter jag ihop totalt. Vet inte hur många tårar den mänskliga kroppen besitter, men känns som att mina snart borde vara slut. Jag är liksom bara så fruktansvärt trött på att må som jag gör just nu! Vill bara att bebis ska komma, samtidigt som jag vill att han ska vara kvar i min mage där han är trygg för all framtid!! Nej fy. Den här dagen har varit jobbig och jag är bara så trött. Får ta och släppa ut Texas oc sen sova tror jag, känns som att jag behöver det!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0