JAG BEHÖVDE DET

Älskar att kunna lägga mig i ett sådär riktigt varmt bad och bara blunda! Idag behövde jag det. Har inte varit en rolig dag, har varit väldigt gråtmild hela dagen. Bröt ihop innan Petter åkte till jobbet och då bestämde jag mig för att lägga mig i badet och lyssna på en ljudbok. Bara få stänga ute allt annat! Det var så fruktansvärt skönt alltså.


Kvällen har fortsatt vara jobbig. Verkligheten kommer liksom ikapp då och då, när det händer så bryter jag ihop totalt. Vet inte hur många tårar den mänskliga kroppen besitter, men känns som att mina snart borde vara slut. Jag är liksom bara så fruktansvärt trött på att må som jag gör just nu! Vill bara att bebis ska komma, samtidigt som jag vill att han ska vara kvar i min mage där han är trygg för all framtid!! Nej fy. Den här dagen har varit jobbig och jag är bara så trött. Får ta och släppa ut Texas oc sen sova tror jag, känns som att jag behöver det!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0