MAKEOVER PÅ MIG SJÄLV

Som jag skrev tidigare idag så väntade ett besök hos frisören idag! Fem timmar senare så blev jag färdig, kan säga att jag var rätt slut i både huvudet och kroppen efter det. Men nöjd är jag! De gula nyanserna är borta, vissa slingor är fortfarande åt det varma hållet, men det gör mig ingenting. Vi behöll även min utväxt som liksom blev infärgad i resten av håret för att den ska kunna växa ut mer utan att det ser dumt ut, vilket känns skönt. Tror inte att tiden kommer att finnas på samma sätt att ta sig till frisören när vi har en liten här hemma.


Jag är i alla fall nöjd, fruktansvärt trött och tänker sova nu!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0