ATT TRÖSTA SIG SJÄLV

Tröstar mig själv med detta idag! En riktigt god vattenmelon, lite chokladmousse och en ny inredningstidning!

Låter kanske lite sorgligt att behöva trösta sig själv, men jag mår verkligen riktigt dåligt just nu. Känner mig sådär förbannat ensam och bortglömd.. Känns som att alla ens vänner har försvunnit sen jag blev gravid, man blir inte medbjuden på någonting, ingen som hör av sig sådär spontant bara för att prata lite.. Ja, nej.. Jag vet inte. Känner mig bara så fruktansvärt ledsen just nu. 

Jag vet inte vem jag ska prata med längre heller, för det känns som att man bara gnäller! Helt ärligt, jag har mått skit över att vi ska åka ner till Göteborg och bli borta så länge, men just nu börjar jag faktiskt se fram emot det istället. Att få komma ifrån allt och inte bry mig om någon annan än mig själv, Petter och kommande bebis!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0