CURRYKYCKLING MED RIS

Till currysåsen:

50g smör
3 matskedar mjöl
6 dl mjölk
2 hönsbuljongtärningar
Curry
Cayennepeppar
Salt

Kyckling (jag använde två stora filéer)
Ris

Skär kycklingen i småbitar och stek på dessa med lite salt och peppar. Koka riset. 

Såsen:
Smält smör i en kastrull tillsammans med hönsbuljongtärningarna. Tillsätt mjölet och rör runt tills du får en jämn smet. Tillsätt mjölken och krydda efter egen smak. Lägg i kycklingen när såsen är klar och låt koka tills riset är färdigt. 
Servera med valfria grönsaker.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0