CURRYKYCKLING MED RIS

Till currysåsen:

50g smör
3 matskedar mjöl
6 dl mjölk
2 hönsbuljongtärningar
Curry
Cayennepeppar
Salt

Kyckling (jag använde två stora filéer)
Ris

Skär kycklingen i småbitar och stek på dessa med lite salt och peppar. Koka riset. 

Såsen:
Smält smör i en kastrull tillsammans med hönsbuljongtärningarna. Tillsätt mjölet och rör runt tills du får en jämn smet. Tillsätt mjölken och krydda efter egen smak. Lägg i kycklingen när såsen är klar och låt koka tills riset är färdigt. 
Servera med valfria grönsaker.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0