CURRYKYCKLING MED RIS

Till currysåsen:

50g smör
3 matskedar mjöl
6 dl mjölk
2 hönsbuljongtärningar
Curry
Cayennepeppar
Salt

Kyckling (jag använde två stora filéer)
Ris

Skär kycklingen i småbitar och stek på dessa med lite salt och peppar. Koka riset. 

Såsen:
Smält smör i en kastrull tillsammans med hönsbuljongtärningarna. Tillsätt mjölet och rör runt tills du får en jämn smet. Tillsätt mjölken och krydda efter egen smak. Lägg i kycklingen när såsen är klar och låt koka tills riset är färdigt. 
Servera med valfria grönsaker.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0