GODMORGON VECKA 32

Idag hoppar vi in i vecka 33, det firades med en sovmorgon! Har faktiskt varit rätt slut de senaste två veckorna.. Har inte alls sovit bra och inte har det blivit bättre av att man fått lov att kliva upp när hantverkarna varit här! Menmen, badrummet är inne på slutspurten och det ska bli så jävla awesome när det är färdigt!!


Idag är det onsdag och min enda plan denna dag är ett besök hos barnmorskan faktiskt. Ingenting som stör mig idag faktiskt eftersom jag hade en rätt fullproppad dag med mamma igår! Blev först en sväng till Erikslund för lite shopping, sen en tur hem till oss för att pyssla lite i trädgården.. Kanske inte mitt smartaste drag att klippa gräsmattan, tro mig jag var helt död igår kväll sen! Så ja, en lugn dag kanske är det som behövs helt enkelt?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0