GRAVIDFOTOGRAFERING?

Idag skrev min syster och frågade mig om jag funderat på att fotas nu när jag är gravid.. Jag har väl egentligen inte tänkt sådär jättemycket på saken faktiskt. Dock tyckte hon att vi skulle köra på och göra någonting sånt.


Har kikat runt en hel del under dagen och jag måste ju bara säga att gravida kvinnor kan vara det vackraste som finns!! Dock känner jag väl inte riktigt samma sak över mig själv! Samtidigt skulle det vara riktigt kul att göra någonting sånt för att föreviga denna helvetes tid (skämt åsido). Nej, men det skulle kunna vara rätt kul att ha lite bilder, lite finare bilder alltså! Jag måste nog fundera på detta lite mer och kika runt efter lite inspiration!

Fick denna fina bild skickad till mig av Jenny!! Som sagt, det är ju fruktansvärt vackert..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0