HELT PERFEKTA

Min mamma är så fruktansvärt duktig på att sticka, virka och pyssla med sina händer! Här har hon gjort ett par virkade converse till lilla L, perfekt att ha sådär i början när bebisen inte kan ha på sig riktiga skor. 


Längtar så fruktansvärt mycket på att han ska komma nu!! Jag och Petter pratade om att det börjar bli ganska verkligt just nu, att vi om typ fyra veckor sådär faktiskt kommer att vara föräldrar.. Det är en rätt sjuk tanke faktiskt. Att vi snart får träffa vår lilla götesurare som Albin så fint sa idag att han kommer bli!! För er som inte förstår så är ju Petter från Göteborg och jag är ju från Surahammar, där vi även bor nu. Så då tyckte Albin helt enkelt att lilla L är en götesurare. Bästa namnet på riktigt länge!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0