HUR DUM FÅR MAN BLI?

Här sitter jag i soffan efter en rätt tuff och lång dag! Slökollar lite på sagan om ringen som går på tv och väntar på att tvätten ska bli klar.


Klev upp vid nio imorse, åt lite frukost och fick för mig att jag skulle ta och klippa gräsmattan! Sagt och gjort, dum som jag är!! Det har tyvärr lett till att jag knappt kunnat gå idag, har sån smärta att tårarna runnit till och från. Men ja, är huvudet dumt så får ju kroppen lida!
La mig i sängen en timme och vilade innan det var dags för veckans sista besök hos specialistmödravården! Flödet såg bra ut och likaså blodtrycket, så jag är nöjd.

Efter besöket där passade vi på att storhandla, likt som resten av världen! Vid såna tillfällen gillar inte jag människor alltså.. Dock gick det hyfsat smärtfritt och vi kom hem ganska snabbt ändå. Så ja, resten av eftermiddagen och kvällen har bestått av matlagning, tvätt och städning! Nu är det fint här hemma och min själ kan få njuta lite.

Imorgon kommer Petters föräldrar hit för att fira midsommar med oss! Det ska bli trevligt, vad vi hittar på får morgondagen avgöra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0