MIDSOMMARHELGEN

Midsommar är slut för detta år och jag har verkligen ingenting alls att klaga över!! Vi firade tillsammans med Petters föräldrar hemma hos syster Mari där nästan hela familjen var. Blev god mat, en massa prat och ännu mera skratt. Så jag är sådär super nöjd verkligen!! Att ha så underbara människor runt omkring sig när man inte är helt på topp är verkligen helt underbart.


Lördagen spenderades med en sväng till skultuna messigbruk och iittala outeleten innan Petters föräldrar skulle röra sig hemåt. Vi fick med oss fyra typ dessertskålar från iittala för endast 149kr! Det kallar jag ett kap. Så har ni aldrig varit dit, åk dit! Finns mycket fina saker där.
Kvällen spenderades framför The purge election year, dom filmerna är bra hemska alltså! Men den var ju riktigt bra också.

Igår körde vi mamma till Köping för att passa på att boka stuga i kloten till hösten. Vi pratade om det redan för flera månader sen om att åka efter sommaren, innan vi visste om allt med bebisen. Men sen bestämde vi oss för att boka och åka ändå, vi får ju liksom ingen riktig semester nu i sommar, så nu har man att se fram emot i alla fall!!

Idag är det måndag, har inte varit vaken sådär jättelänge.. Tänkte dock snart väcka mannen så vi kan äta frukost och sätta igång med denna dag! Står ett besök på specialistmödravården på schemat.. hoppas ni får en fin start på denna vecka!

Kulan börjar ta mer plats och det börjar liksom bli en vana av att känna sig konstant kissnödig!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0