NÄR MAN HAR FINA VÄNNER!!

Det är fredag, vädret ser hyfsat ut även om det blåser väldigt mycket.. Jag sitter och tittar på film (The choice), som hittills varit riktigt mysig och så väntar jag på hantverkaren.. Dom verkar inte vara så duktiga på klockan alla gånger! Menmen, bara badrummet blir färdigt i tid så!


Igår blev jag utbjuden på middag av världens finaste Cindy, hon ville liksom göra det som ett litet grattis för bebis och för att bebis snart kommer helt enkelt. Blev buffé på Choys garden, en Kinarestaurang! Riktigt gott, största minuset är väl egentligen bara att min mage inte har platsen för särskilt mycket mat längre!! 
Men var en helt underbar stund tillsammans med en helt underbar vän!

Idag är enda planen att åka med Nami till veterinären för vaccin nummer två! Annars vet jag faktiskt inte vad denna dag ska bjuda mig på!

Kloka ord i min lyckokaka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0