NÄR MAN INTE FÅR FÄRG..

När man som jag inte får den minsta tillstymmelsen till färg på benen, hur mycket man än vistas i solen.. Då får man hjälpa solen lite på traven! Så ja, här sitter jag i soffan med brun utan sol på benen och väntar på att hoppa in i duschen. Hoppas att färgen sätter sig också.. 


Har inga planer denna söndag mer än att ta tag i tvätten och ta hand om mig själv lite! Innan det är dags att duscha bort busen så tänkte jag färga fransarna också. Så ja, så ser min söndag ut i alla fall! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0