SAKNAR DIG REDAN

Här har det varit lite tyst! Har faktiskt inte lagt energi på bloggen denna vecka då min Mikaela varit här! Det har varit helt underbart att ha haft henne här i några dagar, även om vi inte gjort någonting speciellt heller. Vi har tagit oss någon vända till Västerås, kikat film, kikat serie, ätit gott och bara snackar en jävla massa skit om allt och ingenting! Igår åkte hon hem och nu är det fruktansvärt tomt hemma, tur är väl att telefonen finns så man fortfarande kan prata med varandra i alla fall!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0