SHOPPING MED BESTIE

Idag har jag spenderat dagen med världens bästa vän och lite shopping! Vi började på Erikslund shoppingcenter, där fick jag med mig torrschampo. Dock kollade jag ju inte efter någonting annat heller så. På hemvägen bestämde vi oss för att hoppa in en sväng på lager 157! Där hittade jag faktiskt två tröjor på herravdelningen. Så sjukt att man måste köpa tröjor på herrarnas för att dom ska sitta bra. Jag vill gärna ha tröjor som är lite längre, men på damavdelningen så ska ju gärna tuttarna hänga utanför tröjan så. Men ja, två tröjor fick följa med hem och jag är nöjd!


En av dom! En rosa hoodie som sitter helt perfekt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0