EN SÅN DÄR MUST HAVE

Alltså först vill jag bara säga att jag har haft en sån där riktig toppen helg! I lördags spenderades dagen i det underbara vädret med systeryster och lite shopping! Sen kikade vi på finalen av mello tillsammans. I söndags åkte jag, Sandra och Joakim till mall of scandinavia och kikade. Jag hittade en hållare för räkningar och det var typ det. 


Stället är gigantiskt och när man har foglossning (antagligen) så är det inte jättekäckt att gå runt en massa. Men det var en riktigt trevlig dag!

Apropå rubriken då.. Kan ni sitta och fundera ibland och sen bara komma på saker som ni bara måste ha?! Det gjorde jag idag. Kom på att jag verkligen måste ha en gungstol, inte en sån där klassisk gammal. Utan något mer modernt och jag har hittat en jag verkligen vill ha!! 

Tanken är att ha den i barnrummet, så man kan sätta sig där och bara mysa! Och jag fastnade så för denna från Ikea. Den är liksom så rätt, nu ska jag bara fjäska för mannen i mitt liv!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar, ett av de bästa jobben man kan ha! Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa om min graviditet och hur livet som mamma kommer att vara, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0