ETT LYCKAT BESÖK

Ja, vi var ju till Uppsala idag! Ärtan har ett fel på hjärtat, tyvärr! Men efter besöket känner vi oss trygga och så mycket klokare. Läkaren vi pratade med var riktigt grym, trevlig och han var så duktig på att förklara allt. Så det känns under omständigheterna väldigt bra ändå. Nu har vi i alla fall en plan för hur allt kommer att fungera och hur allt ska göras! Så är väldigt nöjd med besöket där. Mer än så säger jag faktiskt inte om den här saken. Nu ska vi vara glada och se framåt!


Efter Uppsala blev det en lunch på pizza hut, en sväng till postnord för att hämta paket och sen hem till mamma och hämta hunden. När vi kom hem så packade vi upp paketet som bestod av spjälsängen som vi beställt! Lite tidigt kanske vissa tycker, men hittar man någonting som man vill ha och det är på rea så passar man på, och den var såååå fin!
Resten av kvällen har spenderats med djuren, mannen och en hel del mys.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0