ETT LYCKAT BESÖK

Ja, vi var ju till Uppsala idag! Ärtan har ett fel på hjärtat, tyvärr! Men efter besöket känner vi oss trygga och så mycket klokare. Läkaren vi pratade med var riktigt grym, trevlig och han var så duktig på att förklara allt. Så det känns under omständigheterna väldigt bra ändå. Nu har vi i alla fall en plan för hur allt kommer att fungera och hur allt ska göras! Så är väldigt nöjd med besöket där. Mer än så säger jag faktiskt inte om den här saken. Nu ska vi vara glada och se framåt!


Efter Uppsala blev det en lunch på pizza hut, en sväng till postnord för att hämta paket och sen hem till mamma och hämta hunden. När vi kom hem så packade vi upp paketet som bestod av spjälsängen som vi beställt! Lite tidigt kanske vissa tycker, men hittar man någonting som man vill ha och det är på rea så passar man på, och den var såååå fin!
Resten av kvällen har spenderats med djuren, mannen och en hel del mys.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 24-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag skriver även om hur det har varit för mig att växa upp med mobbning, psykisk ohälsa, övervikt och hur jag kämpar för att komma dit jag vill i livet. Kommer även att skriva om min graviditet, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0