HALVVÄGS OCH ROCKAR SOCKORNA

Idag mina vänner har vi gått halvvägs med bebis! Och ja, jag tänker säga vi, även om jag vet att folk tycker det låter så fel! Men såhär är det faktiskt, jag kanske bär på vårat barn men det gör inte att Petter är mindre delaktig i allt som händer. Han får vara med om allt som hör till en graviditet. Därför är det VI!

Känns faktiskt oerhört skönt att veta att halva tiden har gått, det är endast halva tiden kvar. Och jag hoppas så att den andra halvan väljer att gå fortare, förhoppningsvis gör den det i och med att våren kommer. 

Det är den 21 mars idag och jag hoppas att ni rockar sockorna för allas lika värde! Det gör i alla fall jag, även om det kanske inte syns sådär jättetydligt! Men den ena är rosa randig och den andra är grönrandig. Så vi kör på med detta under dagen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0