HALVVÄGS OCH ROCKAR SOCKORNA

Idag mina vänner har vi gått halvvägs med bebis! Och ja, jag tänker säga vi, även om jag vet att folk tycker det låter så fel! Men såhär är det faktiskt, jag kanske bär på vårat barn men det gör inte att Petter är mindre delaktig i allt som händer. Han får vara med om allt som hör till en graviditet. Därför är det VI!

Känns faktiskt oerhört skönt att veta att halva tiden har gått, det är endast halva tiden kvar. Och jag hoppas så att den andra halvan väljer att gå fortare, förhoppningsvis gör den det i och med att våren kommer. 

Det är den 21 mars idag och jag hoppas att ni rockar sockorna för allas lika värde! Det gör i alla fall jag, även om det kanske inte syns sådär jättetydligt! Men den ena är rosa randig och den andra är grönrandig. Så vi kör på med detta under dagen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0