SÅ JOBBIG TID!

Det har varit lite tyst igen, med all rätt. Har varit några fruktansvärt jobbiga dagar med mycket tankar och tårar.. Vi var på ultraljud i torsdags och fick där veta att det ser ut som att ärtan har ett fel på hjärtat.. Det brast totalt för mig, jag visste inte var jag skulle ta vägen när vi fick höra det! Jag har läst otroligt mycket om detta fel och förstått att det inte är någonting som är farligt, ingenting som kan leda till döden i alla fall. Men det gör mig inte mindre orolig, jag blir orolig om det är så att ärtan kommer behöva operera det lilla hjärtar under de första månaderna av sitt liv. 


Det känns som att allting bara ska vara fel hela tiden. Det här ska vara en glad och lycklig tid i vårat liv, men det är inte det just nu. Allt är bara tufft! Dock ska vi få träffa en hjärtspecialist i Uppsala på torsdag för att se om det är ett fel eller om det bara var en skugga i ultraljudet! Jag hoppas så på det sistnämnda! 

lilla skrutt, vi ska nog ordna detta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0