SHOPAHOLIC

Det är söndag, jag har hunnit med att torka golven, ätit frukost, tagit en dusch och nu ska jag passa på att bara vara en liten stund faktiskt. Har haft en riktig toppenhelg alltså. Startade gårdagen redan vid halv sju på morgonen, städade, dammsög, startade en maskin tvätt, en maskin disk och sen åt jag och kärleken i mitt liv en riktigt god frukost. Sen väntade vi på en firma som skulle komma och kolla badrummet, som tyvärr inte dök upp. Måttligt irriterad blev jag, speciellt för Petters skull som jobbat natt och satt vaken enda till klockan elva..
 
Menmen, så kan det bli!
Vid elva åkte jag och plockade upp mamma. Stod shopping på agendan. Vi åkte till erikslund och kikade lite. Slutade med att jag fick med mig en tröja, en jeansjacka och fyra par skor. Ja precis, FYRA par. Dock var tre av dom likadana och dom kosta bara 99 kronor styck så blev ju ingen sån där jättesumma. Sen tog vi en lunch och begav oss hemåt.
Vi köpte med oss jordgubbar och glass hem till mamma så blev ju ett perfekt avslut på en perfekt dag.
 
Idag står det slagsta på schemat. Systeryster skrev igår och fråga om vi var sugna och eftersom det ska bli soligt och en sisådär 17-18 grader ute så tackar man ju definitivt inte nej till det!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0