99 DAGAR KVAR, BABYSHOWER?

Gud vad fort tiden går nu, helt plötsligt är vi nere på två siffrigt! 99 dagar kvar till beräknad födsel.
 
Ingen babyshower blir det heller och detta endast för att jag själv har sagt ifrån. Dels för att jag inte förstår hela grejen med varför man ska ha det faktiskt, känns som att vi ska ta efter allt som dom gör i USA. Sen tycker jag absolut inte att det är något fel att man får en babyshower, det är ju en slags uppskattning. Men för min del anser jag att det är onödigt eftersom vi kommer att ha ett dop där alla nära och kära är mer än välkomna att fira våran lilla skrot. Därför har jag sagt ifrån allt som har med detta att göra. Vill man visa uppskattning så räcker det gott och väl med att bara höra av sig, fråga hur vi mår, komma och hälsa på oss och sådär, för det är det som gör mig gladast just nu!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar, ett av de bästa jobben man kan ha! Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa om min graviditet och hur livet som mamma kommer att vara, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0