EN SÅN DÄR ENORM ORO..

Denna dag började inte särskilt bra.. Fick starta dagen med att ringa till barnmorskan! Ärtan har inte alls betett sig som vanligt i magen under helgen. Han har knappt rört sig någonting alls, vilket självklart gör att man blir riktigt orolig! Men efter ett snabbt besök hos vår underbara barnmorska så kändes det bra igen. Hjärtat slog på så fint så!


Nu är vi hemma hos mamma och väntar på mat, vi har varit upp till pappas grav allihopa och ska äta tillsammans sen. När vi la oss på soffan framför tvn så började jag känna lite rörelse i magen och tillslut blev det såna där ordentliga sparkar som jag är van med! Gud så underbart det är! Petter fick också ta del av en riktig spark och det är också skönt att någon mer känner så att man inte behöver noja mer.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0